S01E01 - Take Your Little Gun and Get Out of My Trailer Park
Wersja z polskim lektorem:
cześć 1
cześć 2
cześć 3
Wersja oryginalna:
Handlarz Mięsem ze spożywczaka
Po raz kolejny zacząłem oglądać od początku . Cyrus to ciota .
Handlarz Mięsem ze spożywczaka
I znowu zacząłem oglądać od początku Ten serial nigdy mi się nie znudzi
Anonimowy Alkoholik
Ja wczoraj zacząłem oglądać znowu od początku a dzisiaj założyłem sobie to konto na forum
Handlarz Spirytusem
Ja już chyba wszystkie serie z 6 razy oglądałem
Super serial ja go mogę oglądać cały czas
Szkoda tylko że jest 7 sezonów
Handlarz Spirytusem
No niestety ale trzea się cieszyć z tego co mamy
Handlarz Spirytusem
Wiesz nie do końca tak jest ale niewielu udziela się na forach i poszukuje innych informacji...Znam kilka osób które lobią serial ale na forum ich nie ma...
To wielka szkoda, powinniśmy się wspierać i dzielić refleksjami a gdzie najlepiej ? na Forum
Ostatnio edytowany przez blondas (2010-05-14 13:14:04)
Oglądałem 7 sezon jakieś 3 lata temu i właśnie 2 miesiące temu se o nim przypomniałem i obejrzałem jak narazie 2x wszystkie sezony . W życiu nie oglądałem nic lepszego i bardziej interesującego niż ten wspaniały serial szkoda że już zaprzestali ale kiedyś musiało się skończyć choć by się zdały jakieś 2 nowe sezony Dużo ludzi nie zna tego serialu a szkoda bo gdyby obejrzeli z 2 odcinki by się wciągneli na maxa znam już takie osoby .
Jezu jak myślę co robiłem w 2001 roku to uważam że zmarnowałem dzieciństwo nie oglądając Chłopaków z baraków !!!! Aż załuję że nie jestem w Kanadzie Bym ich wspierał dzień w dzień a Propo forum sam do tej pory na żadnym forum się nie udzielałem ...
... Ale !! Sprubuję was pocieszyć im większa produkcja z ich strony będzie tym większa będzie aktywność na forach
Handlarz Spirytusem
Kurde faja jak jakaś polska stacja puści serial to może coś się ruszy jeżeli nie to lipa ...
No wiesz wydaje mi się że jedynie cc by puszczało ale powtórki ale to moze za rok ... a tak to nie wiem raczej znikome sznase na to