S01E01 - Take Your Little Gun and Get Out of My Trailer Park
Wersja z polskim lektorem:
cze¶æ 1
cze¶æ 2
cze¶æ 3
Wersja oryginalna:
Handlarz Miêsem ze spo¿ywczaka
Po raz kolejny zacz±³em ogl±daæ od pocz±tku . Cyrus to ciota .
Handlarz Miêsem ze spo¿ywczaka
I znowu zacz±³em ogl±daæ od pocz±tku Ten serial nigdy mi siê nie znudzi
Anonimowy Alkoholik
Ja wczoraj zacz±³em ogl±daæ znowu od pocz±tku a dzisiaj za³o¿y³em sobie to konto na forum
Handlarz Spirytusem
Ja ju¿ chyba wszystkie serie z 6 razy ogl±da³em
Super serial ja go mogê ogl±daæ ca³y czas
Szkoda tylko ¿e jest 7 sezonów
Handlarz Spirytusem
No niestety ale trzea siê cieszyæ z tego co mamy
Szkoda tylko ¿e tak ma³o osób interesuje siê serialem:(
Handlarz Spirytusem
Wiesz nie do koñca tak jest ale niewielu udziela siê na forach i poszukuje innych informacji...Znam kilka osób które lobi± serial ale na forum ich nie ma...
To wielka szkoda, powinni¶my siê wspieraæ i dzieliæ refleksjami a gdzie najlepiej ? na Forum
Ostatnio edytowany przez blondas (2010-05-14 13:14:04)
Ogl±da³em 7 sezon jakie¶ 3 lata temu i w³a¶nie 2 miesi±ce temu se o nim przypomnia³em i obejrza³em jak narazie 2x wszystkie sezony . W ¿yciu nie ogl±da³em nic lepszego i bardziej interesuj±cego ni¿ ten wspania³y serial szkoda ¿e ju¿ zaprzestali ale kiedy¶ musia³o siê skoñczyæ choæ by siê zda³y jakie¶ 2 nowe sezony Du¿o ludzi nie zna tego serialu a szkoda bo gdyby obejrzeli z 2 odcinki by siê wci±gneli na maxa znam ju¿ takie osoby .
Jezu jak my¶lê co robi³em w 2001 roku to uwa¿am ¿e zmarnowa³em dzieciñstwo nie ogl±daj±c Ch³opaków z baraków !!!! A¿ za³ujê ¿e nie jestem w Kanadzie Bym ich wspiera³ dzieñ w dzieñ a Propo forum sam do tej pory na ¿adnym forum siê nie udziela³em ...
... Ale !! Sprubujê was pocieszyæ im wiêksza produkcja z ich strony bêdzie tym wiêksza bêdzie aktywno¶æ na forach
Handlarz Spirytusem
Kurde faja jak jaka¶ polska stacja pu¶ci serial to mo¿e co¶ siê ruszy je¿eli nie to lipa ...
No wiesz wydaje mi siê ¿e jedynie cc by puszcza³o ale powtórki ale to moze za rok ... a tak to nie wiem raczej znikome sznase na to
Ray ju¿ w pierwszym odcinku nagrzany jak meserszmit, we w³asnym baraku robi koncert xD