no właśnie kurde faja to pytanie szczególnie do Ciebie bo napisałęś że grasz w mmorpg (czy jakos tak )
no i do reszty gra ktoś w tą gre ? coś podobnego do Diablo2 tylko że tu sie da grać TYLKO przez neta ;]
może założymy jakąś gildie Chłopaki z Baraków?
są 3 królestwa to wyboru każde ma inne mapki
do tego masz 2 serwery do wyboru. Jeden stary gdzie jest dużo ludzi i więcej lagów (ale i więcej przedmiotów itp) i drugi nowszy.. wiadomo mniej ludzi i mniej lagów ale taki jeszcze nie do końca rozwinięty :]
masz 4 postacie do wyboru, każda ma dwie płci :]
ktoś mi kiedyś polecił Wojownika a ja wybrałem Sure(takiego jakby magika ) i żałowałem więc wybierz wojownika (każda postać ma też 2 specyfikacje więc będziesz mógł sie nastawić na którąś np. albo na dużo ataku=mało obrony, albo dużo obrony= mało ataku :]
jak ściągniesz to Ci wytłuamcze co i jak to pogramy razem będzie napewno raźniej :]
na stronie www.metin2.pl musisz sie najpierw zarejestrować i stworzyc postać, później dostajesz mail, aktywujesz, ściągasz gre (obojętnie czy przed czy po rejestracji) i w grze wpisujesz to co wpisywałeś na stronie gry (dojdziesz do tego bez problemu)
i jeśli chcesz ze mną grać... tj być w tym samym królestwie co ja to wybierz królestwo Shinsoo, serwer 1 Monastyr.. (obojętnie jaki kanał (od CH1 do CH4.. na każdym jest to samo tylko na CH1 i CH4 jest zawsze najwięcej ludzi czasami są pełne więc trzeba wybrać inne )) jak coś to pisz gg 322 88 09 to sie zgadamy pzdr