Zrobiłem ten wątek min. dlatego, że ostatnio mało się u nas dzieje . No ale dlatego również że każdy będzie mógł się tu pochwalić swymi zainteresowaniami, nieprzeciętnymi zdolnościami itp. co może się każdemu z nas przydać (będize wiadomo do kogo się w jakij sprawie zwracać o pomoc lub czy ktoś sie podobnymi rzeczami interesuje). Piszcie:)
no to ja zacznę :]
moje zainteresowania to:
-Sztuki Walk (sam trenowałem Taekwondo ITF przez 2 miesiące ale ze względów zdrowotnych musiałem przerwać treningi... mimo to za tydzień chyba wracam <jupi> ) jak coś ktoś nie wie to pytać bo bardzo dużo programów o tym oglądam i przeczytałem tysiące (dosłownie) artykułów na te tematy )
-Tuning/Samochody (bardziej marzenia niż obsesja hehe więc pojęcia o tym zbytnio nie mam ale cośtam sie zawsze wie jak sie ogląda Top Gear albo buszuje w necie )
-Komputery/Gadżety (jak każdy chyba hehe.. kiedyś troche bawiłem sie w hacking ale szybko wyszedł brak umiejętności i zaparcia co do kompów.. na czasie nie jestem ale swoje poskładałem i poreperowałem )
-Muzyka (audiofilem nie jestem ale słucham KAŻDEGO rodzaju muzyki więc jak ktoś chce nazwy jakichś dobrych zespołów z jakiegoś rodzaju muzyki to pytać może akurat będę wiedział )
-Hmmm... angielski ? studiuje 2 rok filologię angielską więc jak ktoś czegoś nie wie to też pytać w miare możliwości spróbuje pomóc
elo !
Moje zainteresowania to:
-piłka nożna (gram w juniorach pewnej drużyny)
-gry typu Football manager ;d i mmorpg(ok. 4 lata gram w tibie ;d)
-muzyka (rap, czasem posłucham Dżemu)
Ostatnio edytowany przez Kurde faja (2008-02-06 11:05:52)
Ja jestem humanistą i nie kręci mnie sport ani motoryzacja, ale interesuję się:
-Muzyką (przeważnie, a raczej tylko i wyłącznie filmową)
-Filmami (samymi w sobie, historią ich powstania, fabułą itp. itd.)
-Książkami (bo bardzo lubię czytać).
Mało wciągające zainteresowania, ale zawsze to zainteresowania
Moje zainteresowania to:
- Trailer Park Boys
- kobiety
- używki
- żeglarstwo, oraz inne sporty wodne
- motoryzacja
- filmy (te urwane też)
- muzyka (wszystko co uważam za dobre, głównie jest to rap, reggae oraz drum'n'bass)
- komp/internet
No to może teraz ja
-Piłka nożna (!!!WISŁA KRAKÓW!!!)
-Języki obce
-"Trailer Park Boys"
-no może troszke malowanie/rysowanie ale rzadko jak mam natchnienie
I to tyle chyba. Takie główne zainteresowania.
w piłke grasz czy tylko kibicujesz ?
jakie języki lubisz ? (jakie umiesz na jakim poziomie ? )
P.S żeby nam tu zaraz nikt nie wyskoczył z jakimiś wierszykami kibiców że Wisła to *** a Legia to *** bo będzie niefajnie