jako że są cholerne nudy.. może powiecie jaki macie sposób na zabijanie tego nudnego czasu ? :]
jakieś gry na pc ? gry on-line ? filmy ? yyy... pompki ?
ja np. przeglądam forum o TPB, forum o grze Metin2 (trochę też w nią gram), czasami włączę TV i popatrzę na MTV, TVN Turbo lub Comedy Central.. no ale uczyć by sie przydało zacząć hehe
Ja sie piłką nożną interesuje, ucze się, oglądam TPB i odwiedzam to wspaniałe forum, Włatców Móch oglądam (jak chyba wszyscy w tym kraju ) gram w Freekicka o czym wspomniałem w innym wątku no i to chyba moje główne zajęcia w czasie wolnym
Randy napisał:
ja nie oglądam Włatców Móch dla mnie to jakaś pojebana akcja wygląd graficzny wygląda jak zrzuty i zmielony Cheesburger przez Randy`ego
Ja również nie oglądam, co nie znaczy, że jest złe. Po prostu nie pasuje mi taki humor ale szanuję fanów tego serialu...
no to zmienia postać rzeczy :] Miłego pobytu. Do Haagi też niedługo zawitam bo pół mojego miasta tam lewituje
Anonimowy Alkoholik
Piłka nożna, hearts of iron 2, świat według bundych, TPB, minecraft, Dobre kino to zabija u mnie czas
narazie musze ogarnąć jakis scenariusz ale mam pustke w głowie :)aaa kiedyś amatorsko zajmowałem sie "rapowaniem" mam kilka starych utworów na badziewnym sprzecie jak ktos chetny to moge pokazac
Ostatnio edytowany przez Bubbles18 (2011-05-10 17:23:45)
Anonimowy Alkoholik
Pokaż chętnie zobaczę
http://www.sendspace.pl/file/abb7942664e484d898e27cd - o to jakis taki co znalazlem chyba z przed 2lat ale nie wiem dokladnie odrazu mowie 2pac nie jestem