byłby ktoś chętny pograć w gta po sieci? sens jest jeśli zbiorą się co najmniej 4 osoby, najlepiej więcej. w gta 2 było by jeszcze ciekawiej, bo nad postaciami pojawiałyby się nasze nicki. Randy and Lahey vs reszta ekipy? każdy na każdego itp. mogłaby być niezła zabawa.
również chętnie pograłbym w counter strikea (Randy, Lej, Musztardowy Tygrys i Sam Losco VS Ricky, Julien, Bubbles i Ray).
sieci utworzylibyśmy za pośrednictwem hamachi
*tam oczywiście przykładowe nicki podałem, niech zgłasza się każdy kto chce pograć!
Ostatnio edytowany przez Jacob (2011-04-30 07:57:03)
wiesz co ja wolałbym zagrać w GTA San Andreas - Multiplayer ponieważ tam możesz odgrywać takie same sceny jak w trailer park boys To by było mega ciekawe I każdy musiałby mieć nick związany z jakąś osobą z Chłopaków z baraków ... a w Gta Sa MP jest o tyle lepiej bo sa budynki w 3d samochody rowery i można by na przykład skok przez cheeseburgera przy otwarciu burgera buraka Nieźle ale trzeba zebrać z 10-20 osob przynajmniej
jeśli możesz podaj mi parametry swojego komputera OK ?
a tak btw. to ja też odpadam przynajmniej na okres wakacyjny ponieważ nie będę się angażował w różne gry ponieważ nie chchę się znów uzależnić od gier jak Pan Lahey od wódzi
Po wakacjach się pomyśli . narazie pozostaje mi tylko wyłącznie aktywnośc na forum i szukanie newsow o TPB
Anonimowy Alkoholik
Ja też będę chętny na partyjkę cs'a oraz gta mp jeżeli to będzie możliwe oraz nie wykluczam gta ;]
Handlarz Spirytusem
A w Enemy Terytory ktoś z was popyla ?
Anonimowy Alkoholik
Nie grałem ale jeżeli mi pójdzie to czemu nie
OO ja grałem w enemy territory ale to już dawno xD mogę zagrac jak sie grupka zbierze ale w enemy nie mozna takich akcji zrobic bo to wojenna , najbardziej pasuje gta san andreas jako ze nie jest super nowa , sa miejsca podobne do parkingu mozna wiele rzeczy robic takie jak demolowac samochod np. ricki jest samochod laheya , bubblesa jescze do tego jakis teamSpek to wogole by była jazda
Anonimowy Alkoholik
Dobra to już mamy 5 osób ze mną zagłosujmy w co byśmy mogli pograć
Wybierajcie
1. Gta San andreas
2. Gta 1
3. Enemy Terytory
4. Cs
Osobiście mój wybór padł na gta sa a na drugim miejscu cs
To już mamy 6 ^^ napisz blondas w co możesz zagrać ?
Ostatnio edytowany przez snakeshake (2011-05-10 11:32:48)
Anonimowy Alkoholik
Dobra to wszyscy na gta poczekamy do czwartku czy ktoś jeszcze jest chętny
Anonimowy Alkoholik
Dobra napiszcie mi na gg żebym miał wasze numery zaczynamy w gta o 19
jeżeli nie o 19 to o godzinie w której mi napiszecie
Ostatnio edytowany przez snakeshake (2011-05-12 19:03:11)
Anonimowy Alkoholik
I jak tam wasze granie wyszło?
Anonimowy Alkoholik
Niezbyt dobrze nie da się dopisać do niektórych osób
Jak cos to mowcie na gg moj nr macie