by³by kto¶ chêtny pograæ w gta po sieci? sens jest je¶li zbior± siê co najmniej 4 osoby, najlepiej wiêcej. w gta 2 by³o by jeszcze ciekawiej, bo nad postaciami pojawia³yby siê nasze nicki. Randy and Lahey vs reszta ekipy? ka¿dy na ka¿dego itp. mog³aby byæ niez³a zabawa.
równie¿ chêtnie pogra³bym w counter strikea (Randy, Lej, Musztardowy Tygrys i Sam Losco VS Ricky, Julien, Bubbles i Ray).
sieci utworzyliby¶my za po¶rednictwem hamachi
*tam oczywi¶cie przyk³adowe nicki poda³em, niech zg³asza siê ka¿dy kto chce pograæ!
Ostatnio edytowany przez Jacob (2011-04-30 07:57:03)
wiesz co ja wola³bym zagraæ w GTA San Andreas - Multiplayer poniewa¿ tam mo¿esz odgrywaæ takie same sceny jak w trailer park boys To by by³o mega ciekawe I ka¿dy musia³by mieæ nick zwi±zany z jak±¶ osob± z Ch³opaków z baraków ... a w Gta Sa MP jest o tyle lepiej bo sa budynki w 3d samochody rowery i mo¿na by na przyk³ad skok przez cheeseburgera przy otwarciu burgera buraka Nie¼le ale trzeba zebraæ z 10-20 osob przynajmniej
je¶li mo¿esz podaj mi parametry swojego komputera OK ?
a tak btw. to ja te¿ odpadam przynajmniej na okres wakacyjny poniewa¿ nie bêdê siê anga¿owa³ w ró¿ne gry poniewa¿ nie chchê siê znów uzale¿niæ od gier jak Pan Lahey od wódzi
Po wakacjach siê pomy¶li . narazie pozostaje mi tylko wy³±cznie aktywno¶c na forum i szukanie newsow o TPB
Anonimowy Alkoholik
Ja te¿ bêdê chêtny na partyjkê cs'a oraz gta mp je¿eli to bêdzie mo¿liwe oraz nie wykluczam gta ;]
Handlarz Spirytusem
A w Enemy Terytory kto¶ z was popyla ?
Anonimowy Alkoholik
Nie gra³em ale je¿eli mi pójdzie to czemu nie
OO ja gra³em w enemy territory ale to ju¿ dawno xD mogê zagrac jak sie grupka zbierze ale w enemy nie mozna takich akcji zrobic bo to wojenna , najbardziej pasuje gta san andreas jako ze nie jest super nowa , sa miejsca podobne do parkingu mozna wiele rzeczy robic takie jak demolowac samochod np. ricki jest samochod laheya , bubblesa jescze do tego jakis teamSpek to wogole by by³a jazda
Anonimowy Alkoholik
Dobra to ju¿ mamy 5 osób ze mn± zag³osujmy w co by¶my mogli pograæ
Wybierajcie
1. Gta San andreas
2. Gta 1
3. Enemy Terytory
4. Cs
Osobi¶cie mój wybór pad³ na gta sa a na drugim miejscu cs
To ju¿ mamy 6 ^^ napisz blondas w co mo¿esz zagraæ ?
Ostatnio edytowany przez snakeshake (2011-05-10 11:32:48)
Anonimowy Alkoholik
Dobra to wszyscy na gta poczekamy do czwartku czy kto¶ jeszcze jest chêtny
Anonimowy Alkoholik
Dobra napiszcie mi na gg ¿ebym mia³ wasze numery zaczynamy w gta o 19
je¿eli nie o 19 to o godzinie w której mi napiszecie
Ostatnio edytowany przez snakeshake (2011-05-12 19:03:11)
Anonimowy Alkoholik
I jak tam wasze granie wysz³o?
Anonimowy Alkoholik
Niezbyt dobrze nie da siê dopisaæ do niektórych osób
Jak cos to mowcie na gg moj nr macie