wpad³em na pomys³, ¿e mogliby¶my tu zamieszczaæ naj¶mieszniejsze teksty z naszego ukochanego serialu
mo¿naby by³o podawaæ odcinek (mniej/wiêcej o czym.. nie musi byæ numer i tytu³ ), moze byæ sytuacja w której us³yszlie¶my dany tekst no i sam tekst
np.
(ostatni odcinek wyemitowany na Comedy Central) o tym jak j-roc nagrywa³ p³yte która by³a przepe³niona plagiatem i kiedy z³apali go na waleniu konia...
(cytuje tutaj jjjbg bo sam dok³adnie nie pamiêta³em tego tekstu a chodzi mi tylko o przyk³ad )
[moment kiedy ten czarnoskóry kumpel j-roc`a pociesza³ go po akcji kiedy grupa Smooth (co¶tam ) dowiedzia³a sie ¿e j-roc rymowa³ ich tekst zbijaj±c na tym kase.. ]
"naprawde podobaj± Ci sie moje rymy ? Twoje rymy s± w pizdeczke "
[sam koniec filmu kiedy juz j-roc wróci³ na scene i rymowa³ akcje z tym jak przy³apali go na masturbacji ()]
"Powiecie j-roc co za kwas! Ale pamiêtajcie, to mog³o siê przytrafiæ ka¿demu z was!"
(czuje ¿e najlepiej bêdzie zamieszczaæ ciekawe teksty podczas trwania filmu heheh bo pó¼niej wiêkszo¶æ sie zapomina ;] )
pzdr
18 Listopad godz. 1:50
ok ogl±dam powtórki TTB wiêc podam ciekawe teksty
odcinek jak Randy robi rekrutacje na asystenta stra¿nika parkingowego..
Ricky jak zwykle wkurza sie bo s± durne zadania wiec randy do niego "to mo¿e pójdziesz do domu ? (a Ricky): a mo¿e naucze cie spieprzaæ na bambus ? " muahahha
jaka¶ akcja z kosiark±.. jakby test kto lepiej/szybciej skosi trawnik..
Randy do Ricky`ego: daje ci tylko 5 punktow bo co¶ s³abo warczy
Ricky: wal sie na ryja.. Chyba Ci w dupie warczy..
Ostatnio edytowany przez Muzyk (2007-11-18 01:13:54)
No najlepszy tekst to jak z³apali J-rocka na waleniu konia a on na to, ¿e siê przebiera³ A potem jak wychpdzili to on na to: tylko nie mówcie nikomu, ¿e siê przebiera³em
no hehe to by³o te¿ dobre
dzisiaj by³ odcinek jak Mr Lahey by³ na skraju za³amania, na³o¿y³ swój mundur i udawa³ ¿e znowu jest policjantem..
Ricky natomiast razem z Julianem zaplanowali ukra¶æ butelki które dali dla szko³y.. na rzecz wycieczki na któr± mia³a pojechaæ córka Ricky`ego.. jednak ¿e przy³apali j± na paleniu papierosów () to zakazali jej jechaæ.. Ricky sie wkurzy³ i razem z reszt± zaplanowali ¿e ukradn± ciê¿arówke z butelkami w czasie przerwy obiadowej (pieni±dze maj± i¶æ na ich "¿yciowy cel" czyli rejs wielkim statkiem )
po tym jak by³ wkurzony na t± sytuacje szkoln± swojej córki powiedzia³ co¶ w stylu
"jak ja chodzi³em do szko³y to by³o inaczej.. nie by³o takich akcji.. ale system edukacyjny mnie zniszczy³" hahaha rzeczywi¶cie go zniszczy³ hehehe
Ostatnio edytowany przez Muzyk (2007-11-22 23:02:54)
Nie pamiêtam dok³adnie z jakiego to by³o odcinka, ale u¶mia³em siê z tego, kiedy Ricky na co¶ wkurzony powiedzia³: "Pojebana akcja", albo wkurzony na Randy'ego krzykn±³ do niego: "Wal siê na cyce parobasie".
dzisiaj by³ ostatni odcinek TPB
ale mimo to na koñcu by³y zajebiste teksty..
Lahey: "mieli¶my jechaæ do Meksyku.. ale po co.. tutaj mamy dopiero niez³y meksyk"
Randy: "mam teraz nowe priorytety.. juz wiem co chce robiæ.. jaraæ joint`y i kosiæ trawnik i jest bardzo fajnie " hahahaha
Z TPB The Movie jest fajna akcja jak Bubbless mówi do Randy'ego "To wkoñcu kiedy rodzisz", z innych odcinków niepamiêtam dok³adnie ale jak co¶ znajdê to napisze.....
W jednym z odcinków chyba 7 sezonu, gdy Randy by³ z Lucy i mia³ skakaæ przez wielkiego cheesburgera, co chwilê powtarza³: Kutasy skrêtasy, kutasy pierwszej klasy, kutasy zawijasy itd.
pamietam pamietam dobre to bylo kutasy z bialej kielbasy
dzisiaj jest odcinek jak Laheyowi cos sie pojebalo i mysli ze znowu jest policjantem wyci±gn±³ motor i razem z Randym jechali namieszaæ ch³opakom a akurat j-roc co¶ rymowa³ i zarzuci³ tekst "j-roc zejdzie ze sceny wtedy, kiedy Lahey`owi wyrosn± dredy" hahahaha
Wczoraj Lahey fajnymi tekstami rzuca³.
"Kiedy rzucaj± w ciebie gównianymi pi³kami to trzeba je odbiæ"
"Pierwszego dnia jeste¶ glinarzem, drugiego nikim"
Jeszcze by³o co¶ o szambie ale nie pamiêtam .
co¶ w stylu.. zebra³o nam siê tutaj niez³e szambo. I to szambo trzeba odcedziæ z tych gówien bo inaczej wybuchnie i zaleje ca³y parking, a ja tu nie chce mieæ takiego wybuchu jak w Pompei.
na co Randy: prosze pana, ale tam wybuch³a lawa.
Mr.Lahey: nie m±drzyj sie !
Je¶li chodzi o teksty Lahey'a to przypominam, ¿e jest do tego w±tek na tym forum http://trailerparkboys.pun.pl/viewtopic.php?id=131
a ten temat jest o najfajniejszych tekstach z serialu.. jesli ktos uwa¿a ¿e ten tekst Lahey`a jest najfajniejszy z danego odcinka to w³a¶nie TEN temat jest do tego bez napiêæ prosze
Anonimowy Alkoholik
ricky i cyrus na egzaminie gimnazjalnym :
Ricky : Cyrus puk puk ?
Cyrus: Kto tam?
Ricky : Ktos kto obla³ egzamin
Cyrus : Zobaczymy sie pó¼niej
Ricky :Szkoda ze nie teraz ale wyleciales z egzaminu co?
Cyrus :Spadówa mam robote.
Ricky: Jakas fajna robota bez swiadectwa z gimnazjum ?
haha zajebisty dialog
Handlarz Miêsem ze spo¿ywczaka
Tutaj s± cytaty z ch³opaków :
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cyt … rak%C3%B3w
o zajebi¶cie chociaz my ju¿ mamy lepsze ale dziêki mimo to masz za to punkt ode mnie /Randy
Ricky w S5E4: "To i tak wina Bubbls'a on pierwszy zacz±³ sma¿yæ frytki, gdyby ich nie sma¿y³ to bym nie wpad³ na to ¿eby je usma¿yæ."
I Ray: "Ok³ama³e¶ inwalide na wózku."
sporo cytatów tylko ¿e po angielsku hehe mo¿na sie po¶miaæ http://www.imdb.com/title/tt0290988/quotes
Handlarz Spirytusem
JA najbardziej lubiê tekst wal siê na cyce, bujaj wora, zgwa³ci³y ich nied¼wiedzie, j-roc - nie mówcie nikomu ¿e siê przebiera³em , jest tego wiele