RIP
Bubbles (Mike Smith) najlepszy przyjaciel Rickiego i Juliana, lubi koty i mieszka razem z nimi w szopie, stworzy³ "KicioLand" czyli co¶ w rodzaju hotelu dla kotów. Nosi bardzo charakterystyczne okulary. ¯yje ze sprzeda¿y kradzionych wózków sklepowych, je¼dzi gokartem. Stworzy³ hity takie jak Liquor and Whores oraz Kitties Are So Nice
nie lubi mieszaæ siê w kradzie¿e czy rozboje które robi Ricky z Julianem. Jest najbardziej odpowiedzialny z nich trzech. Mimo wszystko wiele przekrêtów zrobili razem :]
Jest to chyba najbardziej specyficzna postaæ ze wzglêdu na w/w okulary, przez które jego oczy s± nadwyraz wielkie ma taki swój charakterystyczny sposób mówienia du¿o przy tym wypuszcza z siebie powietrza, po czym jego g³os robi sie taki g³eboki i jak ju¿ mówi³em, specyficzny
jak powiedziano w poprzednim po¶cie, uwielbia kotki s± one dla niego ca³ym ¶wiatem. Je¶li który¶ kotek zachoruje to odrazu jedzie z nim do weterynarza nawet je¶li przez to mia³by omin±æ koncert swojej ukochanej kapeli
bardzo czêsto cierpi przez swoich dwóch przyjació³, którzy czêsto przek³adaj± w³asne czarne interesy ponad ich wspóln± przyja¼ñ. (np. w jednym odcinku Ricky chc±c uratowaæ zio³o które by³o zjadane przez mszyce, przeniós³ je do szopy Bublles`a bez jego wiedzy, a ¿eby to zio³o mog³o dalej rosn±æ, zamontowa³ w jego szopie pr±d (a Ricky elektrykiem nie jest ) przez co szopa Bublles`a sp³onê³a razem z wszystkimi, wa¿nymi dla niego rzeczami..) (w tym np. starodawny automat do robienia baniek, które puszcza³ swoim kotkom i który to by³ jedyn± pami±tk± po jego rodzicach, którzy zostawili go jak by³ jeszcze ma³ym dzieckiem).
Handlarz Miêsem ze spo¿ywczaka
Bubbles w my¶liwcu
http://www.youtube.com/watch?v=bnYK0p9Ivls
Kurcze co za pech .. akurat jestem na kompie bez karty d¼wiêkowej ale muszê to obej¿eæ i pos³uchaæ jak najszybciej
Bubbels zabieraj koty z mojego trawinka, wy¿eraj± mi hot-dogi! A tak w ogóle twoje koty maj± w¶ciekliznê i nied³ugo umr±!